Általános szerződési feltételek (ÁSZF)

ADATVÉDELMI, ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Az ekszer-piac.hu oldalon található magazin olvasásához, meghirdetett tanfolyamokon való részvételhez a személyes adatok megadása szükséges. A Felhasználó adatai elküldésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy az ekszer-piac.hu oldalon megadott személyes adatokat a jelen szabályzatban meghatározott módon kezelje. A kezelés alatt az üzemeltető az adatok összegyűjtését, rendszerezését és tárolását érti. Azokat semmilyen körülmények között nem módosítja, nem adja át harmadik személynek és nem hozza nyilvánosságra. Az ekszer-piac.hu, mint az olvasók adatainak felelős kezelője, mindent elkövet annak érdekében, hogy a rendelkezésére bocsátott adatok kezelésénél, annak minden fázisában megfeleljen a jogszabályoknak. A személyes adatok megszerzése és feldolgozása során különös gondot fordít az 1992. évi LXIII.Tv. Adatvédelmi Törvényre vonatkozó rendelkezéseinek betartására. A meghirdetett tanfolyamok teljesítéséhez szükséges, alvállalkozók részére történő adatszolgáltatást leszámítva, az ekszer-piac.hu az általa kezelt adatokat harmadik félnek nem adja át. Az alvállalkozók az ekszer-piac.hu által átadott személyes adatokat kizárólag a tanfolyammal kapcsolatban jogosultak felhasználni és harmadik személyeknek átadni semmilyen körülmények között nincs módjuk. Az adatvédelmi törvény (1995. évi CXIX. Tv.) értelmében tájékoztatjuk, hogy személyes adatait az ekszer-piac.hu csak a magazin olvasásához, a tanfolyamok elengedhetetlenül szükséges tevékenységéhez és saját direkt marketing céljára használja fel. A weboldal üzemeltetője kijelenti, hogy a Felhasználók által megadott minden adatot, bizalmas információt, tényt bizalmasan kezel. A Felhasználói adatokba kizárólag a Studio 70 Kiadó Kft üzemeltetőjének erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele. A Szolgáltató mindent elkövet az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén. Bíróság, az ügyész és a nyomozó hatóság tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkeresheti az ekszer-piac.hu üzemeltetőjét (Be. 71. §). Ez esetben az ékszer-piac.hu üzemeltetője a hatóságok részére – amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges. Felhasználó bármikor kérheti a rá vonatkozó személyes adatok törlését. Az erre irányuló igényét az info@studio70.hu e-mail címre, e-mail küldésével, vagy a leiratkozás hírlevélről automatikus rendszer használatával teheti meg. Az adatok az e-mail beérkezését követő munkanapon törlésre kerülnek. Amennyiben a Felhasználó kérése ellenére nem kerülnek törlésre a személyes adatok, úgy joga van a Felhasználónak bírósághoz fordulni. Az ekszer-piac.hu üzemeltetője egyben tájékoztatja Felhasználóit, hogy az ún. Cookie-technológia használatával lekövetheti az utat, amelyen keresztül a Felhasználó a weboldalhoz eljutott annak érdekében, hogy a weboldalon folyó felhasználói tevékenységet figyelemmel kísérje. Ezen technológia alkalmazása során semmiféle adat nem kerül tárolásra, felhasználásra, vagy továbbításra az egyéni felhasználókról.
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-87519/2015.

SZERZŐI JOGOK

A weboldalon megjelenített tartalom egészét, illetve részeit a saját személyes használattól eltérő célra kizárólag az ekszer-piac.hu üzemeltetőjének előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, terjeszteni, tárolni és átruházni. Tilos a honlap bármely részének másolatát eladni vagy továbbítani kereskedelmi haszonért!
Tilos továbbá a honlap bármely részének megváltoztatása vagy bármely más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár hagyományos formában még részeiben is! Beleértve az ekszer-piac.hu szöveges, és képi tartalmait is. Az ekszer-piac.hu üzemeltetője tiszteletben tartja a szerzői jogokat és az oldalon engedély nélkül nem használja mások szellemi termékeit, és tudatosan nem sérti meg az idevágó jogszabályokat. Ha ennek az ellenkezőjét tapasztalja, haladéktalanul értesítsen bennünket, hogy a jogsértést mielőbb megszüntethessük. A honlap tulajdonosa az itt leírtakon kívül semmilyen egyéb felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjával kapcsolatban.

FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

Mindenkor a Felhasználó felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

HA EGYÉB KÉRDÉSE VAN, AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEN KERESSEN MINKET
e-mail címe info@studio70.hu vagy telefonon a +36-30-665-1331 számon. Állunk rendelkezésére.

Örülünk, hogy feliratkozik!

Hírlevélre / aktuális híreinkre! Online magazinunkra
a szakma aktuális híreire!

Hirdetések

advertisement advertisement advertisement advertisement

Arany, ezüst árfolyamok

[Most Recent Quotes from www.kitco.com] [Most Recent Quotes from www.kitco.com]

A frissítéshez nyomja meg az F5 billentyűt, vagy a frissítés gombot a böngészőjében.

Időjárás